Een ogenblik...

Zorgzaam Zorg app

Home > Zorgzaam zorg app

Regel uw zorgzaken gemakkelijk en overal

U kunt veilig en snel inloggen met de Zorgzaam Zorg app. U installeert de app eenvoudig op uw smartphone of tablet. De Zorgzaam Zorg app is altijd beveiligd met een pincode die u zelf hebt gekozen.
Bent u SZVK verzekerde? Als SZVK verzekerde is het niet mogelijk om in te loggen op de Zorgzaam Zorg app.

Inloggen met uw eigen pincode
Na het downloaden van de app wordt u gevraagd zich te registreren met uw Digi-D en een pincode te kiezen. Na de registratie kunt u voortaan eenvoudig inloggen met uw pincode.
Eenvoudig declareren met een foto of pdf
Declareren is nog gemakkelijker geworden. U kunt een foto maken van de rekening of een pdf uploaden en direct versturen.
Zorgkostenfactuur direct betalen met iDeal
U krijgt van Zorgzaam een bericht dat er post klaar staat in uw postvak. In uw postvak kunt u de zorgkostenfactuur inzien en direct betalen via iDeal.
Stand van uw eigen risico bekijken
Het is altijd fijn om te weten of er nog resterend eigen risico is. U kunt dit eenvoudig in de Zorgzaam Zorg app bekijken.
Persoonlijke vergoedingen
Onder 'verzekering' kunt  in één oogopslag zien wat u dit jaar nog krijgt vergoed voor vijf belangrijke zorgsoorten zoals brillen&lenzen en fysiotherapie.
QR code en de Zorgzaam Zorg app 
De QR scanner in de Zorgzaam Zorg app gebruikt u als u op een ander apparaat met een QR code wilt inloggen in Mijn Zorgzaam.
Kijk voor meer informatie op de pagina veelgestelde vragen.
Zorgpas en belangrijke telefoonnummers altijd bij de hand
Met de app hebt u alle belangrijke gegevens bij elkaar.

 

Met het gebruik van de app gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden. De gebruiksvoorwaarden zijn te vinden bij formulieren en documenten.