Een ogenblik...

Zorgzaam aanwezig bij de 72e Airborne Wandeltocht

Home > Zorgzaam aanwezig bij de 72e airborne wandeltocht

Zaterdag 1 september 2018 is de 72e editie van de Airborne Wandeltocht.

zal hierbij dit jaar voor het eerst aanwezig zijn.
Met deze herdenkingstocht wordt een jaarlijks eerbetoon gehouden aan de Britse en Poolse militairen die het leven lieten tijdens de slag om Arnhem in 1944.
Naast dat met deze traditie de herinnering aan een belangrijk stukje geschiedenis in stand wordt gehouden wordt dit gecombineerd met wandelen. Van wandelen is bekend dat het gezond is. Wandelen is goed voor je hart, bloedvaten, botten, spieren en geheugen. En niet te vergeten: je humeur wordt er beter van.

Zorgzaam steunt daarom de Airborne Wandeltocht en dit jaar zijn we daarom voor het eerst aanwezig met een tent. We zijn er om vragen te beantwoorden over Zorgzaam, maar ook worden er kleine attenties uitgedeeld, die kunnen worden verdiend door te draaien aan het Rad van Fortuin.

Met onze Facebookactie is er een handige wandelverzorgingskit te winnen.


Wat is Zorgzaam en voor wie is Zorgzaam?
Stichting Zorgzaam is opgericht door Centrales van overheidspersoneel en de vakbonden voor defensiepersoneel.

Iedereen die een (arbeids)relatie heeft of heeft gehad met het ministerie van Defensie is welkom bij het collectief van Zorgzaam. Ook partners en gezinsleden en medewerkers van vakbonden voor Defensiepersoneel, NATRES en Home-Base Support kunnen een zorgverzekering bij Zorgzaam afsluiten. Actief dienende militairen kunnen zich niet bij Zorgzaam verzekeren. Zij zijn verplicht verzekerd bij de SZVK. Wel kunnen zij de Zorgzaam Comfortverzekering afsluiten.

Nog geen startbewijs of wil je meer weten over de wandeltocht? Kijk dan op https://airbornewandeltocht.nl/nl/