Een ogenblik...

Zorgeloos verzekerd

Home > Zorgverzekering > Zorgeloos verzekerd

Zorgzaam Zorgverzekering is voor iedereen die een relatie heeft of heeft gehad met Defensie. Ook partners en gezinsleden van deze (voormalig) werknemers kunnen zich verzekeren bij Zorgzaam. Actief dienende militairen kunnen zich niet bij Zorgzaam verzekeren. Zij zijn verplicht verzekerd bij de SZVK. Wel kunnen zij de Zorgzaam Comfortverzekering afsluiten.

Voor wie is Zorgzaam?


De zorgverzekeringen van Zorgzaam zijn bedoeld voor iedereen die een arbeidsrelatie heeft of heeft gehad met Defensie. Ook partners en gezinsleden van deze (voormalig) werknemers kunnen zich verzekeren bij Zorgzaam. Actiefdienende militairen kunnen zich niet bij Zorgzaam verzekeren. Zij zijn verplicht verzekerd bij de SZVK. Wel kunnen zij de Zorgzaam Comfortverzekering afsluiten.

Zorgzaam zorgverzekering veteranen

Geen medische selectie bij uitdiensttreding, SZVK en Zorgzaam; voor altijd goed verzekerd

200% dekking in het buitenland van het Nederlandse tarief.

Lees meer
Zorgzaam zorgverzekering gezin

200% dekking bij plaatsing met uw partner Kinderen een leven lang verzekerd

Bent u een gezinslid van een actiefdienend militair, burgermedewerker, reservist, Postactieve militair of ex-dienstplichtige?

Lees meer
Zorgzaam zorgverzekering burgermedewerker

U ondersteunt Defensie, Zorgzaam ondersteunt u

Bent of was u werkzaam als burgermedewerker bij Defensie? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. U krijgt 90% vergoeding van niet gecontracteerde zorg. Automatische premiebetaling via NSK. Bekijk hieronder de andere voordelen van de zorgverzekering van Zorgzaam voor u.

Lees meer
Zorgzaam zorgverzekering ex-dienstplichtige

Ook na de dienstplicht goed verzekerd

Hebt u ooit de dienstplicht vervuld? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. Bekijk hieronder de voordelen van de zorgverzekering van Zorgzaam voor u.

Lees meer
Zorgzaam zorgverzekering reservist

Parttime bij Defensie, fulltime verzekerd Soepele verrekening bij zorgdeclaraties

Zorgzaam en de SZVK hebben nauwe samenwerking.

Lees meer
Zorgzaam zorgverzekering postactieve militair

Soepele overgang van de SZVK naar Zorgzaam zonder medische keuring

Was u werkzaam als militair bij Defensie, maar hebt u Defensie inmiddels verlaten? Dan kunt u zich verzekeren bij Zorgzaam. Bekijk hieronder de voordelen van de zorgverzekering van Zorgzaam voor u.

Lees meer