Een ogenblik...

Veteraan & Zorgzaam

Home > Veteraan zorgzaam

Bent u veteraan? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. Bekijk hieronder de voordelen van de zorgverzekering van Zorgzaam voor u.

Geen medische selectie bij uitdiensttreding
Zorgzaam hanteert bij veteranen, in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars, geen medische selectie voor de aanvullende verzekeringen van Zorgzaam bij uitdiensttreding. Als veteraan wordt u automatisch toegelaten tot de zorgverzekeringen van Zorgzaam.

SZVK en Zorgzaam; voor altijd goed verzekerd
Tijdens uw diensttijd was u verzekerd bij de Stichting Ziektekosten Verzekering Krijgsmacht (SZVK). De SZVK en Zorgzaam werken nauw samen waardoor u van Zorgzaam de dienstverlening krijgt die u van de SZVK gewend was.

   

Alle bij het LZV aangesloten zorginstelingen zijn opgenomen in de basisverzekering van Zorgzaam.
Kijk bij Veteranenzorg voor meer informatie over het LZV.

Kwalitatieve zorgverzekering
Behalve dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.

Collectiviteitskorting op uw verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als u een Zorgzaam zorgverzekering hebt, profiteert u ook van de korting op verzekeringen van Univé.

Opgericht door vakbonden van Defensie
Zorgzaam is opgericht door de vakbonden van Defensie. Wij weten wat er speelt binnen Defensie en wat op zorggebied belangrijk is voor veteranen.

Duizenden veteranen gingen u voor
Inmiddels zijn duizenden veteranen verzekerd bij Zorgzaam. Zij profiteren van uitgebreidere vergoedingen dan bij andere zorgverzekeraars.