Een ogenblik...

Postactief & Zorgzaam

Home > Postactief zorgzaam

Was u werkzaam als militair of burgermedewerker bij Defensie, maar hebt u Defensie inmiddels verlaten? Dan kunt u zich verzekeren bij Zorgzaam. Bekijk hieronder de voordelen van de zorgverzekering van Zorgzaam voor u.

Automatisch overstappen van SZVK naar Zorgzaam
Wanneer u uit dienst van Defensie treedt, wordt uw zorgverzekering bij SZVK automatisch omgezet naar een zorgverzekering bij Zorgzaam.

Geen medische selectie bij uitdiensttreding
Zorgzaam hanteert bij postactieven, in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars, geen medische selectie bij uitdiensttreding. Als postactieve militair wordt u automatisch toegelaten tot de zorgverzekeringen van Zorgzaam.

SZVK en Zorgzaam; voor altijd goed verzekerd
Tijdens uw diensttijd was u verzekerd bij de Stichting Ziektekosten Verzekering Krijgsmacht (SZVK). SZVK en Zorgzaam werken nauw samen waardoor u van Zorgzaam de dienstverlening krijgt die u van SZVK was gewend. Ook zijn de vergoedingen voor postactieven bij Zorgzaam zeer uitgebreid.

Kwalitatieve zorgverzekering
Behalve dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.

Collectiviteitskorting op uw verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als u een Zorgzaam zorgverzekering hebt, profiteert u van de korting op verzekeringen van Univé.

Opgericht door vakbonden van Defensie
Zorgzaam is opgericht door vakbonden van Defensie. Wij weten wat er speelt binnen Defensie en wat op zorggebied belangrijk is voor postactieven.