Een ogenblik...

Veranderingen diabeteszorg 2015

Home > Nieuws > Veranderingen diabeteszorg 2015
Zorgzaam zorgverzekering

Zorgzaam en Univé werken samen met zorgaanbieders aan goede zorg. We willen u namelijk graag zorg bieden die betaalbaar en van goede kwaliteit is. Gebruikt u diabetestestmateriaal? Dan verandert er in 2015 mogelijk iets voor u.

Wat gaat er veranderen? 
Vanaf 1 januari 2015 is het aantal leveranciers waar wij een contract mee hebben sterk teruggebracht. Hierdoor hebben wij betere afspraken kunnen maken over kwaliteit en prijzen van het diabetestestmateriaal. Wij zijn hierbij erg zorgvuldig te werk gegaan. Om dezelfde reden is het aanbod van bloedglucosemeters ook kleiner geworden.

Wat betekent dit voor u?
Het is mogelijk dat uw huidige leverancier niet meer door ons is gecontracteerd. U moet dan misschien overstappen naar een andere leverancier. Als uw huidige bloedglucosemeter niet meer in het assortiment is opgenomen, moet u overstappen op het gebruik van een andere meter. Het kan voorkomen dat uw meter nog wel geleverd wordt, maar niet meer door alle leveranciers. U kunt dit bij uw leverancier navragen. Klik hier voor meer informatie over de veranderingen.