Een ogenblik...

Ex-dienstplichtig & Zorgzaam

Home > Ex dienstplichtig zorgzaam

Hebt u ooit de dienstplicht vervuld? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. Bekijk hieronder de voordelen van de zorgverzekering voor defensie van Zorgzaam voor u.

Ook na je dienstplicht goed verzekerd
Als u in het verleden de dienstplicht vervuld hebt, kunt u nu nog steeds profiteren van de uitgebreide vergoedingen van Zorgzaam. Zorgzaam is opgericht door vakbonden van Defensie, waardoor wij weten wat er speelt binnen Defensie en wat er voor u op zorggebied belangrijk kan zijn.

Profiteer levenslang van een collectieve verzekering
Zorgzaam vindt het belangrijk dat ex-dienstplichtigen hun hele leven goed verzekerd zijn voor zorg die ze nu of op een later moment nodig hebben. Daarom kunt u als ex-dienstplichtige levenslang profiteren van de collectiviteit die Zorgzaam met zich meebrengt.

Kwalitatieve zorgverzekering
Behalve dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.

Collectiviteitskorting op uw verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als u een Zorgzaam zorgverzekering hebt, profiteert u van de korting op verzekeringen van Univé.

Aanvullende service vanuit Zorgzaam
De verzekeringen van Zorgzaam worden uitgevoerd door Univé. Komt u ergens niet uit met Univé? Dan kunt u altijd met uw vragen bij Zorgzaam terecht.