Een ogenblik...

Eén zorgverzekering voor uw hele gezin

Home > Eén zorgverzekering voor uw hele gezin

Eén zorgverzekering voor uw hele gezin

Bent u een gezinslid van een actief dienend militair, veteraan, reservist of ex-dienstplichtige? Dan kunt u zich verzekeren bij Zorgzaam en grotendeels profiteren van dezelfde voorwaarden en vergoedingen als uw partner. Bekijk hieronder de voordelen van de Zorgzaam zorgverzekering voor u.

Zorgverzekering defensie partners

Zorgverzekering voor echtgenoten defensie medewerkers

200% plus dekking bij plaatsing met uw partner
Gaat u met uw partner mee op plaatsing naar het buitenland? Dan ontvangt u bij Zorgzaam tot 200% dekking van uw gemaakte zorgkosten.
Indien u zorgkosten vergoed krijgt en er na die 200% dekking nog zorgkosten overblijven zal defensie de overige kosten vergoeden. Zorgzaam zal deze extra kosten verrekenen met defensie dus daar hoeft u niets voor te doen.

Verzekeren als defensie partner

Eén verzekering voor het hele gezin
Zorgzaam maakt het mogelijk om de zorgverzekering voor het hele gezin onder te brengen bij één verzekeraar. SZVK, de verplichte verzekeraar voor actieve militairen, en Zorgzaam werken zeer nauw samen. Als u verzekerd bent bij Zorgzaam kunt u met uw zorgvragen dus bij één centrale helpdesk terecht.

Automatische premiebetaling via NSK
Als u verzekerd bent bij Zorgzaam, wordt de betaling van uw premie automatisch afgehandeld via het NSK-salarissysteem van uw partner. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw premiebetaling.
 

Zorgverzekering voor defensie medewerkers plus gezin

Kinderen een leven lang verzekerd
De tot het gezin behorende kinderen kunnen bij Zorgzaam verzekerd blijven tot het moment dat zij zelf besluiten het collectief te verlaten. De toekomstige partner en kinderen zijn ook welkom bij Zorgzaam.

 

Kinderen defensiemedewerkers goed verzekerd

Kwalitatieve zorgverzekering
Behalve dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.

Collectiviteitskorting op uw verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als u een Zorgzaam zorgverzekering hebt, profiteert u van de korting op verzekeringen van Univé.

Opgericht door vakbonden van Defensie
Zorgzaam is opgericht door vakbonden van Defensie. Wij weten wat er speelt binnen Defensie en wat op zorggebied belangrijk is voor postactieven.