Een ogenblik...

Burgermedewerker & Zorgzaam

Home > Burgermedewerker zorgzaam

Als burgermedewerker bij Defensie kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. Wat zijn de voordelen van de Zorgzaam zorgverzekering voor u?

Automatische premiebetaling via NSK
Als u verzekerd bent bij Zorgzaam, wordt de betaling van uw premie automatisch afgehandeld via het NSK-salarissysteem. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw premiebetaling.

In het buitenland 200% dekking
Met de Zorgzaam zorgverzekering ontvangt u in het buitenland 200% dekking van uw zorgkosten ten opzichte van het Nederlandse tarief.

Kwalitatieve zorgverzekering
Behalve dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.

Collectiviteitskorting op uw verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als u een Zorgzaam zorgverzekering hebt, profiteert u van de korting op verzekeringen van Univé.

Opgericht door vakbonden van Defensie
Zorgzaam is opgericht door vakbonden van Defensie. Zorgzaam weet wat er speelt binnen Defensie en wat op zorggebied belangrijk is voor Defensiemedewerkers.

Aanvullende service vanuit Zorgzaam
De verzekeringen van Zorgzaam worden uitgevoerd door Univé. Komt u ergens niet uit met Univé? Dan kunt u altijd met uw vragen bij Zorgzaam terecht.